سامانه پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد سال 99-1400
نوشته شده توسط : مشاور ارشد
 

 

نحوه ی پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد

خبر خوب برای دانشجویانی که در نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ثبت نام نموده‌اند. جهت پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد دیگر نیازی به مراجعه حضوری نخواهید داشت. دانشگاه آزاد جهت رفاه حال دانشجویان خود، گزینه‌های متعددی را برای پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد در نظر گرفته است. 

دانشگاه آزاد اسلامی برای سهولت در مراجعه و کاهش مراجعات به سازمان مرکزی جهت پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد و همچنین جهت بالا بردن رضایت ارباب رجویان خود، سامانه پاسخگویی را تدارک دیده است. یکی از خدماتی که دانشگاه آزاد به منظور پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد در نظر گرفته است،ارائه شماره تماس نقل و انتقالات دانشگاه آزاد می‌باشد.

داوطلبینی که شرایط عمومی و اختصاصی  آیین‌نامه نقل و انتقال را دارا می باشند و همچنین ثبت نام آن‌ها به صورت کامل صورت گرفته است، می‌توانند در این مرحله نقل و انتقال خود را پیگیری نمایند. در این مقاله قصد داریم در رابطه با پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد برای شما مطالبی را ارائه دهیم. ابتدا مختصر توضیحی در مورد برخی از شرایط نقل و انتقال خدمت شما ارائه می‌دهیم.

 

زمان و نحوه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد

سامانه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد در طول سال باز و در دسترس است ولی زمان ثبت درخواست نقل و انتقالات 2 بار در سال است. یکی آذر ماه و یکی خرداد ماه .

بنابراین کلیه دانشجویان دانشگاه آزاد که مایل به استفاده از امکان نقل و انتقال دانشگاه آزاد هستند می توانند در آذر ماه ( برای انتقالات دانشگاه آزاد در نیمسال دوم ) و در شهریور ماه ( برای انتقالات دانشگاه آزاد در نیمسال اول ) درخواست خود را در سامانه ثبت کنند .

 ثبت درخواست کاملا اینترنتی است و نیازی به مراجعه حضوری به هیچ یک از واحد های دانشگاه آزاد نیست. درخواست شما توسط معاونت مرکزی دانشگاه آزاد بررسی می شود و در صورت وجود امکان نقل و انتقال ، موافقت واحد های مبدا و مقصد هم باید جلب شود تا دستور نهایی برای انتقال صادر شود .


شرایط نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد

  • دانشجویانی که متقاضی ثبت نام در نقل و انتقالات می‌باشند، نباید در ترمی که قبل از درخواست نقل و انتقال گذارنده اند، مشروط شده باشند. و در کل نباید بیش از یک ترم مشروطی، داشته باشند.
  • برای دانشجویان دکتری تخصصی، انتقال و مهمانی ممنوع می‌باشد.
  • دانشجویان دختر متقاضی، در صورتی که پس از ثبت نام در دانشگاه آزاد، ازدواج نموده باشند، امکان انتقال به محل زندگی همسر، را دارا می‌باشند.
  • دانشجویان مجردی که پس از پذیرش در دانشگاه، پدر یا مادر خود را از دست داده‌اند، می‌توانند به صورت دائم مهمانی به واحد دیگر بگیرند.
  • مهمانی دائم برای دانشجویان متأهل زن که در حین تحصیل، همسر خود را از دست داده و یا متارکه نموده‌اند، در صورت موافقت واحد مرکز و یا شورای موارد خاص سازمان مرکزی، مهمانی آن‌ها صورت می‌پذیرد.
  • دانشجویانی که بیماری‌های صعب العلاج و مصدومیت و ضایعات پیشرفته و یا دارای معلولیت هستند، و یا بیمار می‌باشند. در صورتی که امکانات درمانی در شهر دانشگاهی که پذیرفته شده‌اند را نداشته باشند، پس از تائید پزشک، می‌توانند برای واحد مقصد درخواست انتقال بدهند. درخواست این دانشجویان با قوانین و استثنائاتی همراه خواهد بود که در صورتی که مایل به یافتن اطلاعات کامل در این زمینه می‌باشید، با مشاورین ایران تحصیل تماس حاصل نمایید.

 

Source: نتایج انتقالی دانشگاه آزاد

 





:: بازدید از این مطلب : 356
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 خرداد 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: